Servicii funerare

gravura laser monumente funerare

Gravură laser

Îmbinăm experiența de peste 20 de ani cu tehnologia laser pentru a vă putea oferi monumente funerare de calitate, din granit sau din marmură. Folosind gravura laser sau fotogravura, obținem monumente funerare personalizate și unice pentru a cinsti asa cum se cuvine memoria persoanelor dragi.

Inscripţionare

Dupa ce ați ales epitafele, cuvintele potrivite și care au o însemnătate emoțională pentru dvs., ne ocupăm noi de inscripționarea lor, a numelor și a datelor, pe suprafața monumentelor funerare. De asemenea, vă putem oferi, gratuit, consultanță specializată pentru a face alegerile cele mai potrivite.

inscriptionari monumente funerare
lucrari funerare

Lucrări funerare

Pietrari experimentați, creăm artă funerară și punem pasiune în fiecare lucrare de peste 20 de ani.  Asigurăm întregul proces necesar realizării atente a crucilor și construcțiilor funerare. Puteți consulta galeria noastră foto pentru a vă convinge de calitatea monumentelor funerare executate de echipa noastră.

Fotoceramică

Oferim servicii de fotoceramică funerară și ne asigurăm că fotografiile dvs. să fie prelucrate de profesioniști, astfel încât să respecte dorințele și exigențele dvs, dar și să fie rezistente în timp, pentru ca în final, monumentul funerar realizat de echipa noastră să fie unul de excepție.

fotoceramica funerara
reconditionari morminte

Recondiţionări morminte

Executăm orice fel de reparații, reamenajări sau recondiționări morminte, monumente funerare din granit și din marmură sau alte lucrări și construcții funerare. Personalul nostru experimentat se angajează să vă ofere cea mai bună calitate a serviciilor și vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta și sfătui în orice moment.

De ce să alegeţi Iacob Monumente Funerare?

garantie monumente funerare

Garanţia calităţii

în cei peste 20 de ani de activitate, am reuşit să mulţumim cei mai pretenţioşi clienţi

monumente funerare servicii

Servicii complete

ne ocupăm de întregul proces, de la elaborarea planului funerar, construcţie cruce după cerinţele clientului, turnare fundaţie şi placare

monumente funerare consultanta

Consultanţă specializată

oferim consultanţă pentru alegerea monumentului ce va respecta memoria persoanei dragi